Hantec Group mempamerkan identiti jenama global serba baharuMenandai fasa pertumbuhan dinamik yang dibina dengan asas warisan tiga dekad

Hong Kong - Media OutReach - 22 Ogos 2022 - Hantec Group hari ini melancarkan kempen penjenamaan semula global dan memperbaharui strategi pertumbuhan untuk menghalakan fasa seterusnya pembangunan dinamik syarikat. Hantec Group juga mengumumkan sebuah syarikat cawangan baharu bakal ditubuhkan di Santiago, Chile di Amerika Selatan pada 1 Oktober 2022, membuktikan satu lagi kejayaan dalam perjalanan global syarikat. Amalan penjenamaan semula itu termasuk identiti korporat baharu yang akan diguna pakai merentasi kewangan Hantec, serta perniagaan perundingan IT, budaya & seni serta gaya hidup di 19 pasaran di seluruh dunia.

Hantec Freddy Lau Hoi-kit melancarkan kempen penjenamaan semula globalsyarikat itu di Hong Kong pada 19 Ogos 2022.
Hantec Freddy Lau Hoi-kit melancarkan kempen penjenamaan semula globalsyarikat itu di Hong Kong pada 19 Ogos 2022.

“Selaras dengan pembangunan dan pemikiran global Hantec Group, kami telah mereka bentuk semula logo korporat yang telah kami gunakan selama 32 tahun. Identiti baharu mengekalkan warna Merah sebagai warna dominan ,” kata Freddy Lau Hoi-kit, ketua pegawai eksekutif, Hantec Group. “Merah berani, memberi impak dan hangat, sentiasa menjadi bahagian teras personaliti Hantec. Elemen visual sudut dan pinggir bulat memberikan jenama kami rupa terkini yang dinamik dan yakin.”

Gabungan reka bentuk berani dengan DNA warisannya mewakili perubahan identiti Hantec untuk sejajar dengan khalayak baharu di seluruh dunia. Manakala sudut dinamik 67.5° melambangkan pemikiran ke hadapan dan dorongan Hantec untuk memacu ke hadapan dalam pasaran yang sentiasa berubah serta menandakan komitmen untuk melakukan perkara yang betul dengan cara yang betul. Ketika Hantec mencabar status quo, syarikat ini menimbang tara dengan teliti semua faktor yang mempengaruhi dan menggunakan pengetahuan untuk membuat keputusan perniagaan yang termaklum.

Kumpulan itu diasaskan di Hong Kong pada tahun 1990 sebagai syarikat kewangan dan sejak itu telah berkembang ke peringkat global yang kini beroperasi di 19 buah bandar. “Selain pembangunan kami di Amerika Selatan, fasa pertumbuhan kami yang seterusnya juga akan memberi tumpuan kepada pasaran Asia Tenggara, dengan perancangan pembangunan perniagaan di Vietnam, Malaysia, Thailand dan Filipina bawah jenama Hantec Financial. Selepas pelancaran kempen penjenamaan semula, satu siri inisiatif penajaan dan pemasaran akan didedahkan di Hong Kong dan di seluruh dunia,” tambah Encik Lau.

Kumpulan ini berharap untuk terus maju dengan perjalanan pertumbuhan merentas sektor dinamik ke fasa pembangunan yang selanjutnya.

Tentang Kumpulan Hantec: https://www.hantecgroup.comHashtag: #HantecGroup

發行人全權負責本公告的內容
來源:

Hantec Group

類別:

Business

發佈於

22 Aug 2022

過去的新聞稿

更多

聯繫 Media OutReach Newswire

立即聯繫我們