Beehive’s Morilite Akan Mencecah Rak Tidak Lama LagiKUALA LUMPUR, MALAYSIA - Media OutReach - 26 November 2021 - Syarikat NMC Servnex Sdn Bhd akan memperkenalkan kapsul Morilite yang baru dibangunkan, suplemen herba semulajadi yang boleh diambil setiap hari. Semua pengguna baru boleh mengambil 1-2 kapsul setiap hari Morilite pada waktu pagi pada bulan pertama untuk mendapatkan kesan yang lebih cepat.


Morilite sesuai untuk individu, muda atau tua, yang mengalami kealpaan atau jika anda memerlukan usaha mental yang intensif, individu berbilang tugas, pekerjaan yang tertekan, atau pelajar sekolah / universiti menengah yang menduduki peperiksaan penting.


Morilite mengandungi 100% Ekstrak TianLife™ Cistanche Tubulosa. TianLife™ ekstrak Cistanche Tubulosa TLCT-Plus mematuhi Kod Amalan Pertanian Baik (GAP) dan amalan Ladang Organik, semua produk dapat dikesan kembali ke nombor lot pengeluaran.


"Daripada eksperimen sel saraf manusia mendapati bahawa TianLife™ dapat menghalang apoptosis sel saraf otak, membantu gentian saraf menjana semula1), TianLife™ adalah faktor yang menggalakkan pertumbuhan semula saraf," kata Pengasas Bersama beehive2u.com Richard.


Kapsul Morilite yang berprestij ini juga telah diluluskan oleh Suruhanjaya Farmakoeia China, membuktikan bahawa kesan anti-penuaannya telah menjadikannya preskripsi yang sangat diidamkan, dan direkodkan dalam edisi 2015 mereka.


"Kami mendapati tumbuhan yang menyumbang khasiat penyembuhan sensasi dan dapat membantu memulihkan keseimbangan semula jadi kita. Jika anda ingin meningkatkan kesihatan buah pinggang anda tanpa mengambil ubat preskripsi atau suplemen lain, Morilite adalah kedua-dua lembut dan kuat. ," kata Richard.


"Syarikat biasanya menjual anda dengan hasil rawatan terhad dan jangka pendek. Mereka bermain pada harapan dan keputusasaan Anda, akhirnya menghancurkan hati dan wang Anda. Morilite adalah suplemen herba harian yang secara semula jadi meningkatkan ingatan, tumpuan, dan ketajaman mental secara keseluruhan, dari masa ke masa," menurut Richard.


Memandangkan sambutan yang luar biasa daripada rakan saluran jualan yang menyokong ini, Richard meramalkan kapsul Morilite kini boleh didapati dalam talian dan di kedai.


"Morilite adalah cara yang ideal untuk mengoptimumkan fungsi otak dan memaksimumkan tenaga - tanpa ubat atau ranap di kemudian hari. Suplemen semulajadi ini tidak mempunyai kesan sampingan yang negatif, dan sebagai produk semulajadi ia selamat digunakan2) oleh semua orang dalam keluarga anda! Richard menegaskan.


"Buat masa ini, kami akan memberi tumpuan kepada penjualan Morillte secara dalam talian dan di kedai-kedai. Tetapi apabila tiba masanya, kita boleh meneroka kemungkinan mengeksportnya kepada pembekal antarabangsa di seluruh dunia," katanya.


Richard menegaskan kapsul Morilite tidak bertujuan untuk menyembuhkan kehilangan ingatan sepenuhnya, tetapi untuk menguatkan kuasa otak, dan TianLife™ mempunyai aktiviti seperti faktor pertumbuhan neuron (NGF) yang dapat mencegah dan meningkatkan kemerosotan sel saraf3).


Ekstrak Cistanche Tubulosa Tianlife®️ mempunyai 36 paten di 16 negara dengan 9 penerbitan SCI. Ia ditanam di ladang organik yang diperakui seluas 2400 ekar dan merupakan pembekal ekstrak Cistanche Tubulosa terbesar di dunia.


"Mereka datang dengan kepakaran saintifik, keselamatan, kestabilan dan kebolehkesanan yang hanya dapat diberikan oleh Tian®️ life. Kebanyakan ekstrak Cistanche Tubulosa di pasaran tidak diseragamkan dan hanya boleh mengandungi peratusan kecil bahan aktif," kata Richard.


Richard seterusnya berkata terdapat banyak cara untuk menyediakan Cistanche Tubulosa, sama seperti terdapat banyak budaya yang menanam tumbuhan ginseng. Sesetengah jenis ginseng boleh menelan belanja puluhan atau bahkan beratus-ratus ribu ringgit, sementara jenis lain hanya kos beberapa sen.


"Inilah sebabnya mengapa kami bekerjasama dengan industri terbaik untuk menghasilkan produk yang unggul," tambahnya.


Tanpa mendedahkan butirannya, Richard berkata pelancaran Morilite hanyalah permulaan sesuatu yang indah, kerana beehive2u.com, yang merupakan platform e-dagang kami mempunyai produk menarik dan inovatif lain dalam perancangan, yang akan menjadikan syarikat itu terkemuka dalam industri kesihatan.


發行人全權負責本公告的內容
Tentang NMC Servnex Sdn Bhd.
Tentang NMC Servnex Sdn Bhd.

Dengan menggunakan platform e-dagang kami, beehive2u.com, kami komited untuk memperkenalkan produk suplemen kesihatan yang unik, berkualiti tinggi, dan berkesan yang dapat membantu anda memerangi masalah kesihatan yang mencabar dan meningkatkan kualiti hidup.


Kumpulan NMC memberi perkhidmatan kepada komuniti, keluarga dan rumah kami di seluruh dunia dengan produk kesihatan inovatif yang dapat membantu semua orang dalam keluarga mencapai kesejahteraan maksimum!


Kami memberi jaminan bahawa bahan-bahan dalam produk kami adalah berkualiti tinggi dan telah diluluskan oleh pelbagai agensi kawalan kualiti yang ketat. Produk inovatif kami telah diberikan paten yang diiktiraf di seluruh dunia.


Seperti yang ditunjukkan oleh logo kami, kami berada di sini untuk berkhidmat kepada masyarakat dan komited untuk memberikan kesihatan yang baik kepada keluarga dan komuniti kami yang tercinta.


Tentang Sejarah Cistanche Tubulosa


Cistanche Tubulosa adalah bunga parasit yang berasal dari rantau Gurun Taklimakan di wilayah autonomi Xinjiang-Uyghur di China.


Bunga itu bertahan dengan mencuri air dan nutrien dari tumbuhan tuan rumah.

Cistanche Tubulosa, "ginseng padang pasir" dalam perubatan Cina, mengandungi banyak kualiti yang meningkatkan kesihatan seluruh badan. Ia telah didapati untuk melindungi daripada gangguan neurodegenerative dan menyediakan antioksidan yang diperlukan.


Seorang doktor Cina pada abad ke-10 mempunyai banyak formula semulajadi yang direka untuk mengawal kesihatan. Daripada jumlah ini, 80% mengandungi cistanche tubulosa.


Penyembuh dan pakar herba purba mungkin mendapati herba ini luar biasa dalam penampilan, dan oleh itu mencari mereka kerana sifat perubatan semulajadi mereka. Ia digunakan dengan cara yang sama seperti ginseng di kawasan di mana ginseng tidak dapat dijumpai.


Reference:

1) Research on anti-apoptosis mechanism of phenylethanoid glycosides in Cistanche salsa in middle brain neurons. Chinese Pharmacology Communication., 19(4), 50-51, 2002. 

2) Safety assessment of the Cistanche tubulosa health food product Memoregain ®: Genotoxicity and 28-day repeated dose toxicity test. Food Chem Toxicol.2018 Aug;118:581-588. doi: 10.1016/j.fct.2018.06.012. Epub 2018 Jun 7.

3) Influence of Cistanche on the amount of monoaminergic neurotransmitters in rat brain. Chinese Herb, 24(8), 417-419, 1993.

4) Research & Development Center, Sinphar Pharmaceutical Co., Ltd., Sinphar Group, Taiwan, Republic of China 


#Beehive2u

來源:

Beehive2u

類別:

Business

發佈於

26 Nov 2021

過去的新聞稿

立即聯繫 Media OutReach

立即聯繫我們