Kompanija Ceevo premostila prazninu u međunarodnim plaćanjima za EvropuNovi proizvod kompanije Ceevo omogućava evropskim trgovcima lak pristup pojednostavljenim platnim rešenjima, kao i globalnu ekspertizu kompanije za prodaju van njihovih granica

VALETA, MALTA - Media OutReach - 2. jul 2020 - Kompanija Ceevo danas najavljuje pokretanje rešenja za platni mrežni prolaz sa automatizovanim uvođenjem u sistem širom Evrope, koje lokalnim trgovcima nudi brzo i jednostavno rešenje za plaćanje. Saznajte kako im možemo pomoći da iskoriste sve veće mogućnosti prekogranične elektronske trgovine na www.ceevo.com.

 

Uz pomoć međunarodne rasprostranjenosti i finansijske i tehnološke stručnosti, Ceevo se bavi celokupnom složenošću međunarodnih plaćanja, uključujući bezbednost, propise i širok dijapazon platnih opcija, kako bi trgovci mogli da se usredsrede na razvoj svog poslovanja.

 

Platni izazovi prekogranične elektronske trgovine u Istočnoj Evropi

Dok Istočna Evropa predstavlja jedno od najbrže rastućih tržišta elektronske trgovine na kontinentu, sa rastom po stabilnoj stopi od 10,3% na godišnjem nivou, trgovci u regionu su i dalje veoma zapostavljeni: mnogi međunarodni provajderi tek treba aktivno da se okrenu regionu, a domaći igrači nisu u mogućnosti da obezbede odgovarajuća rešenja i usluge za podršku kompanijama sa međunarodnim ambicijama.

 

Rešenja kompanije Ceevo osmišljena su u skladu s konkretnim potrebama trgovaca koji žele da obrade elektronske platne transakcije za svoje mušterije u EU (Evropskoj uniji) i na međunarodnim tržištima. Dok je rešenje kompanije Ceevo dostupno svim evropskim trgovcima, Ceevo veruje da su istočnoevropski trgovci naročito zapostavljeni i da će njeno rešenje premostiti jaz u plaćanjima za ove trgovce koji imaju jaku želju da se prošire izvan svojih domaćih tržišta.

 

Istraživanje koje je kompanija Ceevo nedavno sprovela među malim e-prodavcima u Istočnoj Evropi otkrilo je da su dve glavne brige malih e-prodavaca, kada je plaćanje u pitanju, bezbednost (42%) i upravljanje tokovima novca (21%), dok se odbijene metode plaćanja (30%) navode kao najčešći problem pri završetku kupovine.

 

Osim toga, 32,5% ispitanika reklo je da je većina njihove prodaje obavljena preko drugih kanala i preko „elektronskih tržnica" kao što su Amazon i eBay. Glavne tri brige za ove kompanije u prekograničnom plaćanju su valute i platni procesi, kao i prilagođavanje valutnim kursevima u realnom vremenu (25%), korisnička podrška i servis (24,17%) i izmirenje plaćanja iz drugih zemalja (23%). Ispitanici su naveli i integraciju digitalnog plaćanja i izazove držanja koraka s potrošačkim trendovima koji se brzo menjaju, kao i složene EU propise, kao barijere istraživanju mogućnosti za rast izvan njihovih matičnih tržišta. Rešenje kompanije Ceevo za platnu mrežu sa automatizovanim uvođenjem sadrži najnovije tehnološke alate za rešavanje ovih problema i pruža trgovcima jednostavno rešenje za učestvovanje u digitalnoj ekonomiji.

 

Filip Majer, izvršni director Ceevo grupe, izjavio je: „Neizbežno, mnogi mali e-trgovci propuštaju priliku da prodaju svoju robu i usluge na međunarodnom nivou i stoga nisu u mogućnosti da obave procenu rasta svojih kompanija ako ne mogu da primaju uplate od potencijalnih mušterija. U stvarnosti, male kompanije brinu zbog tehnologije plaćanja umesto da se koncentrišu na svoje poslovanje -- i smatrali smo da je važno da se tim problemom pozabavimo pružajući rešenje lako za upotrebu, prilagođeno lokalnim jezicima i pogodno za brzu integraciju". 

 

Ceevo -- Omogućavanje kompanijama da prime gotovo svaku vrstu uplate iz bilo koje zemlje

Kompanija Ceevo je svoja platna rešenja napravila tako da su usmerena na izazove sa kojima se suočavaju ove kompanije. Nudi brzo i automatizovano uvođenje u sistem bez dodatnih režijskih troškova usaglašavanja, samouslužnu podršku koja uključuje javnu dokumentaciju i odeljak za korisničku podršku kako bi trgovci mogli da reše probleme s plaćanjem. Ceevo takođe obezbeđuje intuitivne komandne table koje omogućavaju lakše upravljanje preko više kanala, kako bi vaša kompanija što brže radila.

 

Filip Majer je dodao: „Sa Ceevo sistemom plaćanja želimo da osnažimo trgovce da prodaju (robu ili usluge) svim svojim potencijalnim mušterijama širom tržišta u EU i izvan nje. Želimo da podržimo male kompanije i da im omogućimo, kroz svoje usluge, da se usredsrede na stvari koje su važne, umesto na zbunjujući svet plaćanja. Naša rešenja olakšaće korisnicima da prime uplate od bilo koga, u bilo kojoj valuti, iz bilo kog dela sveta, bez potrebe za pravnom ili tehničkom ekspertizom. Unapred se radujemo partnerstvu sa više vrsta trgovaca nego ikada pre i podršci sledećem talasu kompanija koje podstiču rast u Evropi i ostatku sveta".

 

Ceevo je novi proizvod lansiran od strane Ceevo grupe -- ranije poznate pod nazivom Net1 International Payments grupa, koja se sastoji od kompanija Transact24 i MasterPayment. Ceevo grupa je vodeći provajder međunarodnih platnih usluga koji nudi obradu plaćanja, pribavljanje kreditnih i debitnih kartica, bezbednost transakcija i usluge usaglašenosti s propisima. Ona je podružnica provajdera međunarodnih finansijsko-tehnoloških rešenja kotiranog na NASDAQ elektronskoj berzi, Net1 UEPS Technologies Inc (NasdaqGS: UEPS, JSE: NT1). 發行人全權負責本公告的內容
O Ceevo grupi
O Ceevo grupi

Ceevo grupa je specijalizovana za rešenja u obasti usluga međunarodnih plaćanja koja omogućavaju kompanijama da prime bilo koju vrstu uplate iz bilo kog dela sveta.

 

Ceevo grupa se sastoji od sledećih subjekata (koji zajedno čine „Ceevo" brend): Ceevo Financial Services (Malta) Limited; Ceevo Blockchain Ventures Limited; Transact24 Limited; Transact24 (UK) Limited; Transact24 LLC; i Masterpayment GmbH i njene podružnice (Summit Payment Services AG i Masterpayment Limited). Kompanija Ceevo Financial Services (Malta) Limited (Registracioni broj: C36102) je ovlašćena i regulisana od strane Agencije za finansijske usluge Malte (MFSA), a kompanija Transact24 (UK) Limited je ovlašćena i regulisana od strane Regulatornog tela za finansijske poslove (FCA) Ujedinjenog Kraljevstva (Referentni registracioni broj: 900538). Iza kompanije Ceevo su iskustvo i tehnologija njene matične kompanije Net1 UEPS Technologies Inc. (NasdaqGS: UEPS, JSE: NT1). Za više informacija posetite www.ceevo.com

來源:

Ceevo

類別:

Business

發佈於

02 Jul 2020

過去的新聞稿

聯繫 Media OutReach Newswire

立即聯繫我們