JWA Dubai 2022 Açılış Seremonisinde Ödül Alacaklar Açıklandı

DUBAİ, BAE - Media OutReach - 27 Ocak 2022 - Prestijli Jewellery World Awards'ın bölgesel bir organizasyonu olan ve Ortadoğu'nun hızla büyüyen mücevher ve değerli taş ticaretinden kişileri ve şirketleri onurlandıran JWA Dubai 2022'nin açılış seremonisinde merakla beklenen ödül alanlar listesini yayınladı.

JWA Dubai'nin baş jürilerinden biri olan DMCC Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Ahmed Bin Sulayem şu sözleri söyledi, "Orta Doğu mücevher endüstrisinin başarılarını takdir eden ve küresel ticarette önemli bir pazar olarak yerini kutlayan bir ödül programı olan JWA Dubai'nin başarılı açılışının bir parçası olmak benim için bir onurdur. Özellikle salgın karşısındaki azimleri göz önüne alındığında, seçkin alıcılarımızın bu onuru hak ettiğini bildirmekten memnuniyet duyuyorum."

Diğer bir baş jüri olan, değerli taş ve mücevher endüstrisinde İşletme Koçu ve Stratejik Danışman olarak çalışan Nirupa Bhatt ise şu sözleri paylaştı, "Ödül programı, bu bölgedeki seçkin işetmelerin ve bireylerin sıkı çalışması ve etkileyici anlayışı ile vizyonu etkin bir şekilde tanımaktadır, aynı zamanda da dünyanın en büyük ikinci değerli taş ve mücevher pazarı olarak kabul edilmektedir. Gelecekte, kuyumcuları, tasarımcıları ve genç girişimcilerinin katılımlarını görmeyi dört gözle bekliyorum."

Dört kategoride ödül alan beş isim:

1. Yaşam Boyu Başarı Ödülü

Tawhid Abdullah

2. Yılın Markası- Perakende

Malabar Gold & Diamonds

3. Yılın En Başarılı Girişimi

Devji Aurum

Joyalukkas Jewellery LLC

4. Yılın Genç Girişimcisi (40 yaş ve altı)

Chirag Vora, Bafleh Jewellery LLC

Informa Markets Jewellery (IMJ)'den JWA Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Letitia Chow, şu sözleri belirtti, "Uluslararası JWA ödül etkinliğinin Orta Doğu versiyonu olan, JWA Dubai'nin lansmanını kutlamak için bu kadar üst düzey kaliteli katılımcılara ve prestijli firmalara sahip olmaktan mutluluk duyuyoruz. Programın, dünyanın bu bölgesindeki endüstri için yeniliği, en iyi iş uygulamalarını ve olağanüstü liderliği geliştirmeye ve teşvik etmeye devam etmesini umuyoruz."

Dünyanın en büyük B2B mücevher fuarları organizatörü IMJ ve İtalyan Fuar Grubu S.P.A (IEG) ortak girişimi olan JGT Dubai (Jewellery Gem Technology Dubai) tarafından organize edilen JWA Dubai 2022, Resmi partneri olan DMCC ile İsim Sponsorları olan Chow Tai Fook Jewellery Group ve Jawhara Jewellery tarafından destekleniyor. Ödül alanlar, 21 Şubat 2022 Pazartesi günü JGT Dubai'de (Jewellery Gem Technology Dubai) bir ödül töreni ve gala yemeği ile karşılanacak.

Jewellery World Awards

English, Hebrew, Arabic