Mux Miner Mencipta Sistem Baharu buat Pelombong Mata Wang KriptoVANCOUVER, KANADA - Media OutReach - 30 Disember 2021 - Mux Miner telah mengumumkan bahawa mereka sedang mengusahakan projek mencipta peranti Litar Terbina Dalam Khusus Perisian (ASIC) yang dikuasakan oleh teknologi unik. Teknologi ini akan membolehkan mereka yang masih baru dalam perlombongan mata wang kripto bekerja dengan lebih bebas. Mereka akan dapat menemui aktiviti ini atas bantuan fungsi cincang yang telah ditetapkan.


Siri baharu, matlamat baharu


Siri Mux baharu daripada pengeluar Mux Miner menawarkan pelbagai kelebihan. Aksesori yang menjadi pelengkap mempunyai kadar cincang yang tinggi iaitu 1620 TH / s. Kadar ini sejajar dengan penggunaan elektrik 1600W ± 7%. Tambahan pula, struktur mikro litar bersepadu telah pun dikonfigurasikan untuk menjamin pengoptimuman yang baik kepada pengguna.


Menurut Nancy Smith, jurutera blok rantai utama Mux Miner: "Penguji pertama kami menerima Mux Miner kami dengan baik. Mux Miner sentiasa berharap untuk mengurangkan isu dengan aktiviti perlombongan mata wang kripto, kos operasi dan mengoptimumkan pengiraan fungsi untuk pengguna baharu dan pengguna lama. Dengan cara ini, kadar cincang akan berkembang dengan lebih cepat."


Kelebihan sistem yang dibangunkan oleh Mux Miner


Faedah sistem Jimat Tenaga Meningkat Mux Miner (Mux Miner Enhance Energy Saver) ialah setiap mesin akan mempunyai sistem penyejukan, cip 7 nanometer, mekanisme pengurangan hingar dan kelembapan operasi terkawal dengan PSU dan sambungan rangkaian wayarles (Wi-Fi) / Ethernet.


Algoritma yang dipautkan kepada sistem mengandungi teknologi perisian dan perkakasan yang diiktiraf di peringkat global untuk membolehkan pengguna melombong Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Monero (XMR), Ethereum (ETH) dan beberapa mata wang kripto lain dalam masa yang singkat.


Mux Miner, sebuah syarikat dengan pasukan berpengalaman


Mux Miner ialah syarikat reka bentuk dan pengeluaran cip yang beribu pejabat di Vancouver, Kanada. Syarikat ini mempunyai beberapa pasukan yang mempunyai pengetahuan mendalam tentang blok rantai dan reka bentuk teknologi.


Syarikat ini beroperasi di tiga benua dan menawarkan perkhidmatan pembangunan dompet kripto dan unit pemprosesan grafik. Mereka mempunyai kepakaran dalam bidang pembangunan blok rantai dan penyelesaian perlombongan mata wang kripto.

Mux Miner ialah sebuah syarikat yang mempunyai banyak pengalaman dalam industri blok rantai. Dengan bantuan pengalaman ini, syarikat ini telah diakui oleh syarikat seperti Kraken, ASG Expertise dan FIS. Dengan menggunakan pengalamannya semula, Mux Miner sedang membangunkan penyelesaian baharu untuk pengguna mata wang kripto.

Tentang Mux Miner

Beribu pejabat di Vancouver Kanada, Mux Miner ialah firma reka bentuk dan pembuatan cip dengan kepakaran yang mendalam dan luas dalam proses reka bentuk blok rantai dan pengetahuan teras yang saksama. Dengan operasi di 3 benua, Mux Miner telah menawarkan item pemprosesan grafik, penambahbaikan poket mata wang kripto, pilihan perlombongan mesra kripto dan penambahbaikan blok rantai tersuai buat syarikat. Pengalaman blok rantai Mux Miner telah memperoleh perkongsiannya dengan syarikat yang antaranya serupa seperti Kraken, FIS, ASG Expertise dan ciri dalam Yahoo Finance

Untuk memasukkan pilihan besar barangan berkaitan bekalan dan mengkaji lebih lanjut tentang Mux Miner pergi ke


William Park
MUXMINER INC
+1 778 654 1961
[email protected]


#MuxMiner

來源:

類別:

Technology

發佈於

30 Dec 2021

過去的新聞稿

立即聯繫 Media OutReach

立即聯繫我們